A cukkini imádóknak nincs lehetetlen. Rántva, raguként, de még fasírt fő alapanyagaként is felhasználható ez a viszonylag semleges ízű zöldség.
Darált mandula, porcukor, tojásfehérje, kristálycukor és némi színezék. Csupán ennyi alapanyagra van szükség a francia édességként elterjedt és népszerűvé vált
Aki azt gondolja, nem lehet fél óra alatt „összedobni” egy levest, téved. A burgonyás spenótlevesnél kevesebb olyan étel – pláne
A paradicsom és a ricotta remek párosítása egy pitében. Ez az olasz ízeket idéző töltött tészta remekül passzol a magyar
Végy egy tálat, „dobálj” bele mindent, keverd össze és mehet is a sütőbe. Hihetetlen, de valóban ennyi „munkával” is az
Még egy ideig tart a sütőtök szezonja. Azon túl, hogy finom krémlevesként, vagy szimplán sütőben sütve fogyasztjuk, a desszerteknek is
A burgonyából készült tolcsnyit, lapcsánkát vagy rösztit mindenki ismeri. Ehhez az ételhez tökéletes alapanyag a cékla is. Egy gyönyörű buggyantott
Az ázsiai konyha gyakran használ sós és édes ízt egy tányéron. Ráadásul hússal… Mára az egész világon örömmel fogyasztják. A
Ma már egyszerűbbnek látjuk leemelni a polcokról a kész pudingporokat, mielőtt házilag állnánk neki. Ráadásul ezek nem is egészségesek. Pedig
Bár Magyarországon is sok helyen termesztik, mégsem annyira népszerű az édesburgonya, mint a hagyományos „rokona”. Levesnek, köretnek is tökéletes, csupán