Az asztalt paradicsom tökéletesen passzol a sós pékárukba. A kenyérbe, a zsömlékbe, a kiflikbe, így az olaszok egyik kedvencébe, a
Aki szereti a chilis babot, vagy az olyan pizzát, amin kukorica is szerepel feltétként, egészen biztos, hogy az ebből készült
A lazac kedvelők általában sütve, a bátrabbak pedig krémként fogyasztják ezt az isteni halat. Töltelékként is tökéletesen funkcionál, például leveles
Van olyan, hogy az ember már ráun a húsra. Nem baj, mert zöldségekből is lehet tartalmas, ízletes ételt készíteni. Minél
Nincs kedved főzni? De meleg ételt kíván a család? Az egyszerű szendvicsekből is lehet csodát varázsolni egy kis fantáziával. Mutatjuk
A mexikói konyha igazán pikáns, fűszeres ízvilága más, mint a magyar konyháé, abban viszont hasonlóak, hogy nagyon tartalmasak. Még egy
A fonott kalácsot is nagyon sokféleképpen készítik. Most az alapreceptet mutatjuk be, amibe a kezdők is simán belevághatnak. Egy kis
A magyar konyhára azt mondják, mindent is ki tudunk rántani, és mindenből tudunk rakott ételt csinálni. Bővíthetjük ezt a kört,
Egy jó tartalmas levesnél nincs is jobb a hideg estéken. Pláne, ha nem igényel túl sok időt az elkészítése. A
Számtalan variáció van, hogyan lehet desszertekben felhasználni a sütőtököt. Krémben, de tésztában is tökéletesen “elrejthető”. Ezúttal az utóbbiba került, és