Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Aszalt paradicsomos cibatta

Aszalt paradicsomos cibatta

Az asztalt paradicsom tökéletesen passzol a sós pékárukba. A kenyérbe, a zsömlékbe, a kiflikbe, így az olaszok egyik kedvencébe, a
Póréhagymás kukoricaleves

Póréhagymás kukoricaleves

Aki szereti a chilis babot, vagy az olyan pizzát, amin kukorica is szerepel feltétként, egészen biztos, hogy az ebből készült
Fűszeres lazactekercs

Fűszeres lazactekercs

A lazac kedvelők általában sütve, a bátrabbak pedig krémként fogyasztják ezt az isteni halat. Töltelékként is tökéletesen funkcionál, például leveles
Cukkinis-gombás ragu

Cukkinis-gombás ragu

Van olyan, hogy az ember már ráun a húsra. Nem baj, mert zöldségekből is lehet tartalmas, ízletes ételt készíteni. Minél
Sajtkrémes-jalapenós kenyér baconbe tekerve

Sajtkrémes-jalapenós kenyér baconbe tekerve

Nincs kedved főzni? De meleg ételt kíván a család? Az egyszerű szendvicsekből is lehet csodát varázsolni egy kis fantáziával. Mutatjuk
Mexikói csirkeleves

Mexikói csirkeleves

A mexikói konyha igazán pikáns, fűszeres ízvilága más, mint a magyar konyháé, abban viszont hasonlóak, hogy nagyon tartalmasak. Még egy
Fonott kalács

Fonott kalács

A fonott kalácsot is nagyon sokféleképpen készítik. Most az alapreceptet mutatjuk be, amibe a kezdők is simán belevághatnak. Egy kis
Csilis babbal töltött paprika

Csilis babbal töltött paprika

A magyar konyhára azt mondják, mindent is ki tudunk rántani, és mindenből tudunk rakott ételt csinálni. Bővíthetjük ezt a kört,
Póréhagymás burgonyaleves

Póréhagymás burgonyaleves

Egy jó tartalmas levesnél nincs is jobb a hideg estéken. Pláne, ha nem igényel túl sok időt az elkészítése. A
Citromkrémes sütőtök szelet

Citromkrémes sütőtök szelet

Számtalan variáció van, hogyan lehet desszertekben felhasználni a sütőtököt. Krémben, de tésztában is tökéletesen “elrejthető”. Ezúttal az utóbbiba került, és