Hozzávalók: A tésztához: 20 dkg liszt 10 dkg vaj 5 dkg porcukor 2 ek tejföl 1 tk sütőpor csipet só
Barnamedvék és vaddisznók kedvenc eledele lesz a kis tésztakosarunk meghatározója. A sonkahagymás, szalonnás keverékhez forgatott tejszínes, krémsajtos, medvehagymás töltelék ínycsiklandóan
Annyit talán elárulhatunk az októberi lapszámunkból előzetesként, hogy több olyan receptet fogunk bemutatni, ami által a gyerekek is szívesebben fogyasztják
Előételek rovatunkban gyakran olyan ételeket is válogatunk, amelyek kiválóak lehetnek vendégváró falatoknak. Most egy ilyennek a receptjét mutatjuk meg, ami
Ha tortasütés mellett dönt az ember, akkor azzal számolni kell, hogy nem fog egy óra alatt elkészülni vele. Van, ami
A szeptemberi lapszámunk életmód rovatában a mogyoró kapta a főszerepet. Kevesen tudják, hogy nem csak finom, de egészséges rágcsálnivaló. Telítetlen
Van úgy, hogy hétköznap is jól esik egy-egy finom desszert. Pláne, ha olyan receptünk van, amihez kevés alapanyag szükséges, és
Szeptemberi lapszámunkban a diétázók és az egészséges életmódot követők is találnak kedvükre ételeket. Ezért indítottuk útjára a Fitten és egészségesen
Hozzávalók: 50-60 dkg darált hús 15 dkg zabpehely 2 tojás 1 kisebb lilahagyma 5-6 gerezd fokhagyma friss koriander, bazsalikom, kakukkfű
Hozzávalók: Az égetett tésztához: 10 dkg liszt 5 dkg vaj 4 evőkanál tej + 4 evőkanál víz 1 teáskanál cukor