Olasz ízekre vágysz? Egy csodálatos ételvariációval rövid idő alatt a konyhádba hozhatod az olasz gasztronómiát. Ezzel a csirkés spagettivel az egyik velencei tradicionális étterem teraszán érezheted magad.

Hozzávalók:
- 4-6 csirkemell szeletelve
- 3/4 csésze fűszerezett zsemlemorzsa
- 1/4 csésze reszelt parmezán sajt
- 2 evőkanál vaj
- 3/4 csésze mozzarella sajt
- 1 csésze bolognai szósz
- tészta
- olaj
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra és kenjünk ki olívaolajjal vagy sima olajjal egy tepsit. Keverjük össze a zsemlemorzsát és a reszelt parmezánt egy tálban. Olvasszuk fel a vajat és kenjük meg a vékony csirkeszeleteket, majd mártsuk bele a morzsa keverékbe. Helyezzük a tepsibe az összes csirkét. Fújjunk egy kis olajat a húsok tetejére, és süssük a sütőben 20 percig. Fordítsuk meg a csirkét, majd süssük további 5 percig. Vegyük ki a sütőből, tegyünk 1 evőkanál bolgonai szószt minden egyes darab csirkére, és reszeljünk mozzarella sajtot a tetejére. Tegyük vissza a sütőbe és süssük további 5 percig, vagy amíg a sajt megolvad a tetején. Főzzük ki a tésztát, és együtt tálaljuk.