Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Krémes csirkeleves

Négy alapanyagból is lehet isteni ételt készíteni. Ezt igazolja a krémes csirkeleves receptünk. Olcsó, pillanatok alatt elkészül, és egy jó variáció, ha egy ízletes és tartalmas levesre vágysz.

Hozzávalók:

  • 2 nagy csirke felsőcomb
  • 1 l húsleves
  • 2 fej hagyma
  • 3 szál snidling
  • bors

Elkészítés:

A combokat beletesszük a húslevesbe, puhára főzzük. Felaprítjuk a hagymákat, és miután a hús fél órája fő, beleszórjuk a levesbe. Mikor teljesen puhák a combok, kiemeljük a levesből. Bőrét eltávolítjuk, a húst falatnyi darabokra tépkedjük. A visszamaradt hagymás levest simára turmixoljuk, visszatesszük bele a húst. Ismét felforraljuk. A snidlinget felaprítjuk, a forró levesbe tesszük. Még 5 perc, és kész.