Hozzávalók:

1 kg csirkemell

trappista sajt, de lehet füstölt sajt is

bacon szalonna

csirke fűszersó

5 tojás

liszt a panírozáshoz

olaj

tejszín

Elkészítés:

A csirkemelleket felkockázzuk, megsózzuk és fűszerezzük

Megforgatjuk a lisztben majd a tojásban, végül a sajtban.

Kiolajozott tepsibe rakjuk egymás mellé őket. Ha megvan, akkor rátesszük a szalonnát, hogy mindenhova jusson, teszünk a tetejére sajtot, majd befedjük a többi sajtos húskockákkal.

A végén meglocsoljuk a tejszínnel, lefóliázzuk, és betesszük sülni.

Közepes hőmérsékleten süssük, mikor már majdnem kész, kb. 20-30 perc, levesszük róla a fóliát, és pirosra sütjük. Petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.