Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Spenótos túrókrém

Hozzávalók:

17 dkg friss spenót

12,5 dkg natúr krémsajt

olívaolaj

őrölt feketebors

1 csipet őrölt szerecsendió

8 dkg főzőtejszín 21%-os

25 dkg túró

1 csomó petrezselyemzöld

Elkészítés:

A spenótot megtisztítjuk, szárait letépkedjük és felaprítjuk nagyobb darabokra. Kevés olívaolajon a fűszerekkel megfonnyasztjuk.

Ezután aprítógépbe tesszük a krémsajttal és a tejszínnel együtt. Összekeverjük. Kézzel hozzákeverjük a túrót és finomra vágott petrezselymet is. Hűtőben 1-2 óráig tároljuk, hogy összeérjenek az ízek és kicsit sűrűbb legyen.

Az uborkát megmossuk, és vastagon felszeleteljük, majd kiszedjük a közepét, a paradicsomokat félbe vágjuk, és szintén kiszedjük a magokat. Ebbe töltjük a krémet, majd a hűtőbe tesszük, hogy az ízek kicsit összeérjenek.