Hozzávalók:

10 dkg vaj
20 dkg liszt
20 dkg porcukor
25 dkg túró
5 db őszibarack
2 ek mazsola
1 csomag sütőpor
0,5 liter tej
3 tojás
1 csomag vaníliás cukor

Elkészítés:

Egy 20 ×30 cm-es, magasfalú tepsit vajjal kikenünk. A lisztet, a porcukrot, a sütőport összekeverjük, a felét a vajjal kikent tepsibe szórjuk.
Rászórjuk a túrót, majd a felkockázott barackot, és a mazsolát, végül a cukros-lisztes keverék másik felét.
A tojásokat a tejjel és vaníliás cukorral, egy gépi habverővel felverjük és a lisztes keverékre öntjük úgy, hogy teljesen befedje. Kissé megrázogatjuk a tepsinket, majd rácsipkedjük a tetejére a megmaradt vajat.
200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és szép aranybarnára sütjük. Sütés közben, ha úgy látjuk, hogy szükséges, alufóliával befedjük, hogy meg ne égjen a teteje. Langyosra hűlve szeleteljük, porcukorral meghintve kínáljuk.