Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kukorica cipó

Hozzávalók:

3 csésze kukoricaliszt

1 csésze teljes kiőrlésű búzaliszt

0,5 csésze zabpehely

0,5 csésze hidegen sajtolt olaj

40 dkg túró

egy csomag sütőpor

öt csipet só

Elkészítés:

A hozzávalókat egy tálban másfél csésze vízzel összekeverjük.

A túrót a legvégén adjuk hozzá, hogy darabokban maradjon. Kiolajozott, kerek sütőtálba tesszük, és előmelegített sütőben kb. egy órán át közepes hőmérsékleten sütjük. Sütés közben időnként megszurkáljuk. Akkor lesz kész, amikor a teteje szép pirosra sült.

Hidegen szeleteljük. Fogyaszthatjuk szilvalekvárral, pástétommal, vagy tetszés szerint.