Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hideg uborkaleves

Hozzávalók:

5 dl natúr joghurt

1 közepes méretű kígyóuborka

1 marék friss kaporlevél

2-3 csipet só

kevés citromlé

Elkészítés:

Az uborkát megmossuk, felkockázzuk, és a többi hozzávalóival együtt egy lábasba tesszük.

Bormixer segítségével alaposan leturmixoljuk. Megkóstoljuk, ha szükséges, utána ízesítünk.

Hűtőbe tesszük a tálalásig, hogy az ízek összeérjenek. Tálaláskor szeletelt friss uborkaszeletekkel díszítjük.