Egy egyszerű főtt tésztából is lehet csodát varázsolni. Csak egy kis garnéla szükséges hozzá. Ezúttal nem a tejszínhab a torta csúcspontja.

Hozzávalók:
- 50 dkg tészta
- 20 dkg sajt
- 3 dl tejszín
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 vöröshagyma
- 15 dkg garnéla
- só
- bors
Elkészítés:
Egy fazékban vizet forralunk. Ha lobog, beledobjuk a tésztát, majd fogkeményre főzzük körülbelül hét perc alatt. Ha kész, leszűrjük, lecsepegtetjük, és hideg vízzel átöblítjük. A vöröshagymát felaprítjuk, majd kevés zsiradékon megpirítjuk. Egy tortaformát kikenünk zsírral, és belerakjuk a tésztát, amit előzőleg összekevertünk a zúzott fokhagymával, sóval és borssal elkevert tejszínnel. A tetején elhelyezzük szépen a garnélákat, megszórjuk sajttal, és előmelegített sütőben körülbelül 15-20 perc alatt készre sütjük.