Hozzávalók:
30 dkg száraz tészta
60 dkg bélszín
20 dkg csiperkegomba
2 közepes fej vöröshagyma
2 duci gerezd fokhagyma
2 evőkanl liszt
3 evőkanál olaj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 evőkanál mustár
2 teáskanál Worchester szósz
2 dl főzőtejszín
1 csomag újhagyma
1 csomag petrezselyemzöld
Elkészítés:
A bélszínt megmossuk, és kisebb kockákra vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és lisztbe forgatjuk. Két evőkanál olajat felforrósítjuk egy serpenyőben, és megpirítjuk benne a húsokat. Egy evőkanál olajban pedig megdinszteljük az apró kockákra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, belenyomjuk a fokhagymát, és néhány percig tovább pároljuk.
Ekkor visszatesszük a pirított húst, ízesítjük a mustárral és a Worchester szósszal, és alaposan összeforraljuk. Kis lángon addig főzzük, amíg a hús puha lesz, majd beleöntjük a tejszínt, és néhány percig még együtt forraljuk.
A tésztát bő, sós vízben kifőzzük, és a raguval, felkarikázott újhagymával és darabolt petrezselyemzölddel tálaljuk.