Hozzávalók:

10 dkg vaj

5 dkg porcukor

14 dkg finomliszt

1 kk fahéj

1 csepp rumaroma

10 dkg lekvár vagy dzsem

15 dkg étcsokoládé

Elkészítés:

A vajat, a lisztet, a porcukrot, a fahéjat és a rumaromát összegyúrjuk. A hűtőben 15 percig pihentetjük.

A pihentetés után kinyújtjuk kb. 3 mm vastagra, és karikákat szúrunk belőle.

8-10 perc alatt előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük.

Miután megsütöttük, hűlni hagyjuk a korongokat.

Ha kihűltek, kettőt-kettőt összeragasztunk a dzsemmel, és állni hagyjuk egy óráig.

A csokit vízfürdő felett megolvasztjuk, és belemártjuk az islerek egyik oldalát.

Hűtőbe tesszük, és megvárjuk, amíg megdermed a csokibevonat.