Hozzávalók:

50 dkg kocka alakú háztartási keksz

85 dkg tejföl

1 üveg meggylekvár

20 dkg porcukor

3 csomag vaníliás cukor

0,5 l tej

1 puncs puding

3 ek kristálycukor

Elkészítés:

A krémhez a tejfölt, a porcukrot és a vaníliás cukrot összekeverjük.

A tepsit kirakjuk a kocka keksszel, amit a tejfölös krémünknek a felével egyenletesen megkenünk.

Ezután betakarjuk egy újabb sor keksszel, majd lekenjük az egy üveg meggylekvárral, ami ismét egy sor keksz követ, amire a tejfölös krémünk másik felét is rásimítjuk. Ezt keksz sorral zárjuk. Berakjuk a hűtőbe fél órára pihenni, hogy a kekszek megszívják magukat.

Közben elkészítjük a pudingot. A tejet elkeverjük a kristálycukorral, a pudingporral, és sűrűre főzzük. Még melegen a tészta tetejére, szépen elsimítva rákenjük.

Visszatesszük a hűtőbe egy éjszakára, másnap tetszés szerint szeletelve tálaljuk.