Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Aszalt paradicsomos tortellini

Hozzávalók:

35 dkg tortellini

2 ek olívaolaj

3 gerezd zúzott fokhagyma

1 dl passzírozott paradicsom

10 dkg aprított szárított paradicsom

1 marék bazsalikom

3-4 dkg parmezán sajt

Elkészítés:

A kész tortellinit az utasítás szerint kifőzzük.

Közben az olajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát, majd hozzákeverjük a passzírozott paradicsomot.

Összekeverjük, és ehhez hozzáadjuk az összevágott szárított paradicsomot is. 1-2 percig forraljuk az egészet, közben a kifőtt, lecsepegtetett tortellinivel összeforgatjuk.

Tálaláskor megszórjuk a parmezánnal és az aprított friss bazsalikommal.