Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Bárány húsos gnocchi

Hozzávalók:

2 csomag gnocchi

1 üveg bolognai mártás

4-5 szem koktélparadicsom

1 csokor friss bazsalikom

4-5 fej champion gomba

1 lilahagyma

0,5 kg bárány darát hús

Elkészítés:

A lilahagymát, gombát apróra vágjuk és pár kanál olajon megpirítjuk. Miután megpirultak, lepirítjuk a darált húst és felöntjük a bolognai szósszal. Az egész mártást beleöntjük egy tűzálló tálba és beleszórjuk a gnocchit (nem kell előfőzni). Ezután halmozzuk rá a félbevágott paradicsomokat és a csípős kolbász karikákat.

Előmelegített 180 fokos sütőbe tesszük az alufóliával lefedett ételt. 40 percig sütjük, az utolsó 2-3 percben levesszük a fóliát és megpirítjuk a tetejét.

Ha valaki szeretné kicsit laktatóbbá tenni, akkor reszelhet rá sajtot vagy dúsíthatja az alapreceptet szalonnakockákkal, virslivel, csípős debrecenivel. Friss bazsalikom levelekkel tálaljuk.