Hozzávalók:
60 dkg háztartási keksz
3 nagy pohár tejföl
4 csomag vaníliás cukor
4 ek eperlekvár
4 ek porcukor
2 csomag piros tortazselé
2 dl szörp
Elkészítés:
Egy közepes méretű tepsi aljára tesszük szorosan felsorakoztatva a kekszeket.
Egy nagy tejfölt kikeverünk 4 csomag vaníliás cukorral, ráöntjük a felét a kekszre, és szépen egyenletesen elkenjük rajta.
Ismét egy sor keksz következik. Ezután a tejfölt 4 ek eperlekvárral elkeverjük. (Ha nincs otthon lekvár, akkor helyettesíthetjük málnaszörppel.)
Majd ezt is rátesszük a keksz tetejére.
Megint egy réteg keksz, majd a tejfölös krém másik felét is rásimítjuk. Jön az utolsó réteg keksz a teteje.
Utána a tasakon lévő leírás szerint készítünk el a zselét, ha kész, ráöntjük a kekszre, és egy jó fél napra, vagy egy napra a hűtőbe tesszük, míg a sütink meg nem puhul.