Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Édesburgonya saláta

Hozzávalók:

80 dkg édesburgonya

4 ek natúr sűrű paradicsomlé

6 dkg lilahagyma apró

10 dkg póréhagyma

1 friss rozmaringág

1 tubus majonéz

Elkészítés:

Az édesburgonyát meghámozzuk, felkockázzuk 4×4 cm-es kockákra, és sós lobogó vízben puhára főzzük, majd leszűrjük és kihűtjük.

Ez alatt az idő alatt a majonézt kikeverjük, és hozzáadjuk a kockára vágott lilahagymát, a szeletelt póréhagymát, a felaprított rozmaringot és a paradicsomlevet.

A szószt összekeverjük a burgonyával, és hagyjuk egy órán át állni a hűtőben.

Elkészítési idő: 50 perc