Egy egyszerű reggelit is lehet varázslatossá tenni. A szokásos szendvicsek után frissítésként hat egy újdonság. A töltött kifli is ilyen. Mutatós, ízletes, és még szeletelve kiváló vendégváró falatkáknak is megteszi, akár ünnepi alkalmakkor is.

Hozzávalók:
- 3 teljes kiőrlésű rúd
- 1 tejszínes tömlő sajt
- 5 dkg reszelt kemény juh sajt
- 2 dkg puha vaj
- só
- bors
- 2 mokkáskanál szardella paszta
- 1vékony kerti uborka
- 1 kápia paprika
- 2 új hagyma
- 1-2 szem fekete olíva bogyó
Elkészítése:
A rudakat kettévágjuk, a belsejét kiszedjük. A lágy vajat, a reszelt sajtot összekeverjük a tömlős sajttal, szardella pasztával, és fűszerezzük. A zöldségeket kockákra vágjuk, és a krémhez keverjük. A rudakat megtöltjük töltelékkel, és a hűtőszekrénybe tesszük pár órára. Zöld salátával tálaljuk, de önállóan csomagolni is kiváló.