Minden háziasszonynak van egy tökéletesen bevált pogácsa receptje. Most egy újdonságot mutatunk, ami egészen más az eddig megszokottaktól.

Hozzávalók:
- 10 dkg trappista sajt
- 2 dl tej
- 10 dkg vaj
- 1 teáskanál só
- 15 dkg liszt
- 4 tojás
- 1 csomag snidling
Elkészítés:
A tejet a vajjal forrásig hevítjük, majd hozzáadjuk a lisztet, és csomómentesen elkeverjük. Addig főzzük, amíg elválik a lábastól. Ha formázhatóra hűlt, belekeverjük a lereszelt sajtot és a tojásokat, majd az apróra vágott snidlinget. Egyenlő darabokra adagoljuk, és gombócokat formázunk belőle. Vajjal kikenjük a tepsit, és egymástól nagy távolságra elhelyezzük a pogácsákat, majd a tetejüket kissé lenyomjuk. Megkenjük a felvert tojással, és közép meleg sütőben 25 perc alatt készre sütjük.