Nem kell ahhoz Indiáig utazni, hogy az igazi, tradicionális ételeiket megkóstoljuk. Egyrészt számos étterem van már Magyarországon is, másrészt házilag sem lehetetlen a csodás ízék előállítása. Alapételnek számít a currys csirke, és hogyan is készül? Máris mutatjuk!

Hozzávalók:
- fél kg filézett csirkemell
- 3 sárgarépa
- 1 alma
- 3 krumpli
- curry
- só
- bors
- ételízesítő
- kb. 10 dkg liszt
- olaj
- 20 dkg rizs
Elkészítés:
A csirke mellett vágjuk csíkokra. Forgassuk meg a lisztben, és olajban hirtelen süssük ki. Tegyük egy nagyobb edénybe. Kockázzuk fel a sárgarépát, a krumplit és az almát, majd tegyük a húsra. Fűszerezzük be, öntsük fel egy kis vízzel, és főzzük így együtt még 40-45 percig. A rizst főzzük ki, és együtt tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!