Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Pikáns currys csirke rizzsel

Nem kell ahhoz Indiáig utazni, hogy az igazi, tradicionális ételeiket megkóstoljuk. Egyrészt számos étterem van már Magyarországon is, másrészt házilag sem lehetetlen a csodás ízék előállítása. Alapételnek számít a currys csirke, és hogyan is készül? Máris mutatjuk!

Hozzávalók:

  • fél kg filézett csirkemell
  • 3 sárgarépa
  • 1 alma
  • 3 krumpli
  • curry
  • bors
  • ételízesítő
  • kb. 10 dkg liszt
  • olaj
  • 20 dkg rizs

Elkészítés:

A csirke mellett vágjuk csíkokra. Forgassuk meg a lisztben, és olajban hirtelen süssük ki. Tegyük egy nagyobb edénybe. Kockázzuk fel a sárgarépát, a krumplit és az almát, majd tegyük a húsra. Fűszerezzük be, öntsük fel egy kis vízzel, és főzzük így együtt még 40-45 percig. A rizst főzzük ki, és együtt tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!