Az elfoglalt hétköznapokon is jól jön egy olyan sós sütemény, ami pillanatok alatt elkészíthető. Ehhez tökéletes a készen kapható leveles tészta, amit most virslivel „töltöttünk” meg. Hidegen és melegen is kiváló nassolni való étel.

Hozzávalók:
- 1 tojás
- 15 dkg zsíros sajt
- 10 dkg parmezán
- 1 csomag leveles tészta
- 1 csomag mini virsli
Elkészítés:
A leveles tésztát kb. 3 milliméter vékonyra nyújtjuk, és kb. 6×6 cm-es négyzetekre vágjuk. A négyzeteket megszórjuk a reszelt zsíros sajttal. A négyzetek közepére teszünk egy-egy darab virslit, ha vastagnak találjuk, felezzük el. A tészta két sarkát megfogjuk, és papucsot formálunk belőle, megkenjük a fevert tojással, és megszórjuk a reszelt parmezánnal. 200 fokon 15-20 perc alatt arany barnára sütjük.