Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Spanyol burgonyás tortilla (tapas)

Spanyol burgonyás tortilla (tapas)

Hozzávalók: 3 rózsaburgonya 2 fej lilahagyma kevés olívaolaj 5 tojás só bors Elkészítés: A megtisztított burgonyát és hagymát felkockázzuk, a
Pikáns édesburgonya-krémleves

Pikáns édesburgonya-krémleves

Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma só őrölt bors 3 édesburgonya 8 dl csirkealaplé csilipor 4 szelet bacon 1
Pille szelet

Pille szelet

Hozzávalók: A tésztához: 38 dkg finomliszt 8 dkg porcukor 8 dkg mangalica zsír 10 g szalalkáli 1 tojás 1 citromból
Csirkés lencsesaláta

Csirkés lencsesaláta

Hozzávalók: 20 dkg lencse 1 babérlevél 1 vöröshagyma 2 szegfűszeg 1 paradicsom 1 szelet csirkemell filé (vagy akármilyen maradék grillcsirke)
Kolbászhússal töltött, sült jalapeno paprika

Kolbászhússal töltött, sült jalapeno paprika

Hozzávalók: 30 friss jalapeno paprika 0,5 kg darált sertéslapocka 3 teáskanál fűszerpaprika 1 mokkáskanál konyhasó 4-5 gerezd fokhagyma reszelve 1
Bárány kofta

Bárány kofta

Hozzávalók: 60 dkg darált bárányhús 1 fej vöröshagyma reszelve 2 gerezd fokhagyma zúzva 2-2 evőkanál aprított petrezselyem és mentalevél 1-1
Rebarbarás sajttorta

Rebarbarás sajttorta

Az első feljegyzések a sajttorta őséről, nemhogy nem Amerikából vagy New Yorkból, de még csak nem is egy másik kontinensről
Csirkemájjal töltött cukkinitekercs

Csirkemájjal töltött cukkinitekercs

Hozzávalók: 1 közepes cukkini 3 csirkemáj 2-3 dl tejföl 1-2 ek kukoricaliszt 10 dkg sajt só őrölt fehér bors majoránna
Thai mogyorós csirke

Thai mogyorós csirke

Hozzávalók: 2 nagyobb méretű, filézett csirkemell 35 dkg sótlan, pörkölt mogyoró 1 dl olívaolaj csipetnyi őrölt bors és chilipor 1
Aranygaluska torta vaníliamártással

Aranygaluska torta vaníliamártással

Az aranygaluska magyar eredetű desszert, oly annyira hazai termék, hogy csak elolvassuk a címben, már érezzük is a sülő tészta