Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Spárgakrémleves

Spárgakrémleves

Hozzávalók: 50 dkg spárga, megtisztítva és darabokra vágva 1 l húsleves só reszelt szerecsendió 2 evőkanál liszt 5 dkg vaj
Spenótos-kéksajtos penne

Spenótos-kéksajtos penne

Hozzávalók: 1 csipet tengeri só 1 pohár tejföl 3 gerezd fokhagyma 3 kanál extra szűz olívaolaj 1 csipet őrölt fekete
Medvehagymás-sajtos tekercs

Medvehagymás-sajtos tekercs

Hozzávalók: 2 csomag leveles tészta 25 dkg krémsajt só, bors 2 tk fokhagymapor 1 kis csokor medvehagyma 10 dkg reszelt
Gougère – Sajtpuffancs

Gougère – Sajtpuffancs

Hozzávalók: 15 dkg liszt 1,25 dl tej 1,25 dl víz 4 kisebb tojás vagy 3 nagyobb 12,5 dkg reszelt füstölt
Paradicsomos tortellini leves

Paradicsomos tortellini leves

Hozzávalók: 5 dl passzírozott paradicsom pici zsiradék pirospaprika só friss vagy szárított bazsalikom ízlés szerint 2 gerezd reszelt fokhagyma 6
Vaníliás-málnás tekercs

Vaníliás-málnás tekercs

A tésztához: 6 egész tojás 6 evőkanál cukor 6 evőkanál liszt 1 mokkáskanál szalalkáli A töltelékhez: 3 dl habtejszín 1
Hagymás-fetás quiche

Hagymás-fetás quiche

Hozzávalók: A tésztához: 40 dkg liszt 20 dkg hideg vaj csipet só 3-4 evőkanál hidegvíz A töltelékhez: 7 egész tojás
Almás-málnás töltött karaj

Almás-málnás töltött karaj

Hozzávalók: 1 kg nem túl vastag karaj 6-7 alma 15 dkg málna só bors kakukkfű 1 kanál méz a szószhoz
Eperhabos kocka

Eperhabos kocka

Hozzávalók: A tésztához: 8 tojás 8 ek cukor 8 ek liszt 1/2 cs sütőpor csipet só A kémhez: 1/2 l
Paradicsomos csicseriborsó saláta quinoaval

Paradicsomos csicseriborsó saláta quinoaval

Hozzávalók: 20 dkg csicseriborsó konzerv 3 közepes paradicsom 1 közepes lila hagyma 2 gerezd fokhagyma 2 ek petrezselyem 5 ek