Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gesztenyés húsgolyók

Gesztenyés húsgolyók

Hozzávalók: 50 dkg darált sertéshús 2 kis fej vöröshagyma 20 dkg aszalt vörös áfonya 25 dkg natúr és cukrozatlan gesztenyemassza
Paradicsomos hagymaleves

Paradicsomos hagymaleves

Hozzávalók: 1,5 liter víz 2 tyúkhúshúsleves-kocka 3 evőkanál darált paprika csemege, nem erős 1 csipet cukor 50 dkg vöröshagyma 3
„Évezredek óta a méhek csodálatos ajándéka a méz”

„Évezredek óta a méhek csodálatos ajándéka a méz”

Decemberi lapszámunkban a november végén megjelent Zümmögés a konyhában, Vida József és Rúzsa Magdi szakácskönyvéből szuper recepteket találtok. Mindegyiknek van
Erdei gombapörkölt lestyános, túrós galuskával

Erdei gombapörkölt lestyános, túrós galuskával

Nagybörzsönyben csodálatos házi túrót fedeztünk fel, így más dolgunk nem is volt, mint, hogy a túrós galuskánk mellé „gombot” találjunk.
Fekete-erdő tekercs

Fekete-erdő tekercs

Hozzávalók: A piskótához: 6 tojás 10 dkg cukor 1 csipet só 9,5 dkg liszt 2,5 dkg holland kakaópor A krémhez:
Sütőtökös gnocchi sajtmártással

Sütőtökös gnocchi sajtmártással

Hozzávalók: A gnocchihoz: 15 dkg sütőtök 10 dkg burgonya 15 dkg finomliszt 1 tojássárgája 1 csipet só 1 csipet szerecsendió
Petrezselymes fokhagymakrémleves

Petrezselymes fokhagymakrémleves

Hozzávalók: 1 fej fokhagyma 2 kis fej vöröshagyma 5 dkg zsír 1 db leveskocka ízlés szerint só ízlés szerint bors
Gombás-pórés quiche

Gombás-pórés quiche

Hozzávalók: A tésztához: 25 dkg liszt 15 dkg vaj 1 teáskanál só 1 evőkanál tejföl 1 egész tojás A töltelékhez:
Krémsajtos-sütőtökös kalács

Krémsajtos-sütőtökös kalács

Hozzávalók: 50 dkg nyers sütőtök kockák, főzve, pürésítve 4 tojás 1 dl olíva olaj 1 dl frissen reszelt és ebből
Sokszínű burgonyafőzelék vadhúsfasírttal

Sokszínű burgonyafőzelék vadhúsfasírttal

Micsoda közhely, mondják a módosak: krumplifőzelék fasírttal. Mi viszont nemcsak, hogy szeretjük, de egyenesen rajongunk az egyszerű ételekért, a nagymamák,