Hozzávalók: 50 dkg darált sertéshús 2 kis fej vöröshagyma 20 dkg aszalt vörös áfonya 25 dkg natúr és cukrozatlan gesztenyemassza
Hozzávalók: 1,5 liter víz 2 tyúkhúshúsleves-kocka 3 evőkanál darált paprika csemege, nem erős 1 csipet cukor 50 dkg vöröshagyma 3
Decemberi lapszámunkban a november végén megjelent Zümmögés a konyhában, Vida József és Rúzsa Magdi szakácskönyvéből szuper recepteket találtok. Mindegyiknek van
Nagybörzsönyben csodálatos házi túrót fedeztünk fel, így más dolgunk nem is volt, mint, hogy a túrós galuskánk mellé „gombot” találjunk.
Hozzávalók: A piskótához: 6 tojás 10 dkg cukor 1 csipet só 9,5 dkg liszt 2,5 dkg holland kakaópor A krémhez:
Hozzávalók: A gnocchihoz: 15 dkg sütőtök 10 dkg burgonya 15 dkg finomliszt 1 tojássárgája 1 csipet só 1 csipet szerecsendió
Hozzávalók: 1 fej fokhagyma 2 kis fej vöröshagyma 5 dkg zsír 1 db leveskocka ízlés szerint só ízlés szerint bors
Hozzávalók: A tésztához: 25 dkg liszt 15 dkg vaj 1 teáskanál só 1 evőkanál tejföl 1 egész tojás A töltelékhez:
Hozzávalók: 50 dkg nyers sütőtök kockák, főzve, pürésítve 4 tojás 1 dl olíva olaj 1 dl frissen reszelt és ebből
Micsoda közhely, mondják a módosak: krumplifőzelék fasírttal. Mi viszont nemcsak, hogy szeretjük, de egyenesen rajongunk az egyszerű ételekért, a nagymamák,