Hozzávalók:
25 dkg liszt
8 dkg vaj
10 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
2 tojás
2 dkg szalalkáli vagy szódabikarbóna
A krémhez:
10 dkg étcsoki
0,5 dl kókusztej
3 ek kókuszolaj
erythritol ízlés szerint
A forgatáshoz:
5 dkg kókuszreszelék
5 dkg aprított mogyoró
Elkészítés:
A tojásokat egészben a cukorral és a vajjal együtt habosra keverjük, azután hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a lisztet.
Sütőpapírral bélelt tepsire kanállal vagy habzsákkal egyenletesen kiadagoljuk a tésztát, előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a tejet öntsük egy kis fazékba, tördeljük bele a csokit, lassú lángon addig melegítsük, míg a csoki felolvad. Keverjük hozzá a kókuszolajat, majd hűtsük vissza, amikor már sűrű a krém töltsd meg a piskótákat, és a tölteléknél forgassuk kókuszreszelékbe és tört mogyoróba.