Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Krémes piskótatallér

Hozzávalók:

25 dkg liszt
8 dkg vaj
10 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
2 tojás
2 dkg szalalkáli vagy szódabikarbóna

A krémhez:

10 dkg étcsoki
0,5 dl kókusztej
3 ek kókuszolaj
erythritol ízlés szerint

A forgatáshoz:

5 dkg kókuszreszelék
5 dkg aprított mogyoró

Elkészítés:

A tojásokat egészben a cukorral és a vajjal együtt habosra keverjük, azután hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a lisztet.
Sütőpapírral bélelt tepsire kanállal vagy habzsákkal egyenletesen kiadagoljuk a tésztát, előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a tejet öntsük egy kis fazékba, tördeljük bele a csokit, lassú lángon addig melegítsük, míg a csoki felolvad. Keverjük hozzá a kókuszolajat, majd hűtsük vissza, amikor már sűrű a krém töltsd meg a piskótákat, és a tölteléknél forgassuk kókuszreszelékbe és tört mogyoróba.