Hozzávalók:
1 ek földimogyoróolaj
50 dkg csirkemell filé
1 fej vöröshagyma
1 üveg bambuszrügy
2 kaliforniai paprika
5 ek szójaszósz
1 ek édes csiliszósz
4 ek kesudió
2 szál újhagyma
Elkészítés:
A wokban felhevített földimogyoróolajon megpirítjuk a felkockázott csirkemellet.
Hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát, és néhány percig együtt pirítjuk. Beletesszük a lecsepegtetett bambuszrügyet és a felcsíkozott kaliforniai paprikát, és roppanósra sütjük.
Meglocsoljuk a szójaszósszal és a chiliszósszal, majd hozzáadjuk a kesudiót és a felkarikázott hagymát.
Összeforgatjuk, majd 2 perc pirítás után rögtön tálaljuk. Rizzsel tálaljuk!