Általában a legegyszerűbb sütemények a legfinomabbak. Pláne, ha a főszerepet a túró kapja, amit még egy kis dzsemmel is „megbolondítunk”.

Hozzávalók:
A tésztához:
- 25 dkg liszt
- 15 dkg margarin
- 2 tojás sárgája
- 8 dkg cukor
- 1 evőkanál kakaópor
- pici só
A töltelékhez:
- 1 kg túró
- 2 kis pohár tejföl
- 1 cs vaníliás főzős puding
- 6 tojás sárgája
- kb. 13 dkg porcukor
- 1 citrom reszelt héja
- 10 dkg mazsola
- 10 dkg dzsem (bármilyen)
Elkészítés:
A tészta hozzávalóiból begyúrjuk a tésztát majd, zsírozott, lisztezett tepsibe helyezzük. Előmelegített sütőben elősütjük. A töltelékhez valókat robotgéppel összekeverjük, beletesszük a pudingport is és rásimítjuk az elősütött tésztánkra. Csíkokban megkenjük a lekvárral, egy kés segítségével szép mintát húzunk belőle, majd visszatoljuk a sütőbe és készre sütjük. Amikor a sütink kihűlt, vízbe mártjuk a kést és úgy szeleteljük.