Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Juhtúrós töltött paprika

Igaz a mondás: a kevesebb néha több… Erre az isteni, pofonegyszerű ételre is mondhatnánk. Nem kell mindig a tűzhely mellett rostokolni, ha 10 perc alatt is isteni vacsorát készíthetünk, még ha hideg is!

Hozzávalók:

  • 15 dkg juhtúró
  • 10 dkg tehéntúró
  • 1 ek friss bazsalikom
  • 2 ek apróra vágott metélőhagyma
  • 2 tojás
  • őrölt bors
  • 10-15 dkg reszelt sajt
  • 10 dkg natúr krémsajt
  • 6 paprika (ízlés szerint lehet zöld, piros, sárga)

Elkészítés:

A tojást megfőzzük, és nagyon apróra felszeleteljük, és a tehéntúrót áttörjük. Egy tálban összekeverjük a túrókat, az apróra vágott bazsalikomot, a metélőhagymát, a tojást, a krémsajtot és a reszelt sajtot. Sóval, borssal fűszerezzük. A paprikákat megmossuk, belsejüket kivájjuk. Beletöltjük a túrós masszát. Pirítóssal tálaljuk.