Igaz a mondás: a kevesebb néha több… Erre az isteni, pofonegyszerű ételre is mondhatnánk. Nem kell mindig a tűzhely mellett rostokolni, ha 10 perc alatt is isteni vacsorát készíthetünk, még ha hideg is!

Hozzávalók:
- 15 dkg juhtúró
- 10 dkg tehéntúró
- 1 ek friss bazsalikom
- 2 ek apróra vágott metélőhagyma
- 2 tojás
- őrölt bors
- só
- 10-15 dkg reszelt sajt
- 10 dkg natúr krémsajt
- 6 paprika (ízlés szerint lehet zöld, piros, sárga)
Elkészítés:
A tojást megfőzzük, és nagyon apróra felszeleteljük, és a tehéntúrót áttörjük. Egy tálban összekeverjük a túrókat, az apróra vágott bazsalikomot, a metélőhagymát, a tojást, a krémsajtot és a reszelt sajtot. Sóval, borssal fűszerezzük. A paprikákat megmossuk, belsejüket kivájjuk. Beletöltjük a túrós masszát. Pirítóssal tálaljuk.