A magyar konyha számtalan rakott ételt fel tud sorakoztatni. Rétegezz mindent egy tepsibe, és süsd meg a sütőben. Nem túl időigényes, mégis tartalmas, már ha belepakoljuk a megfelelő alapanyagot. Így tettünk a hagymás-sajtos sütőben sütött csirkecomb filével is. Igazi ízkavalkád, próbáld ki.

Hozzávalók:
- 70 dkg csirkecomb filé
- 15 dkg sajt
- 3 dl tejföl
- 3 vöröshagyma
- 2 paradicsom
- 1 cukkini
- 1 evőkanál mustár
- só
- bors
Elkészítés:
A húst megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk. Kevés olajon megpirítjuk a karikákra vágott hagymát, majd erre rátéve pár perc alatt a csirke minden oldalát pirosra sütjük. Egy tűzálló tálat kivajazunk, ebbe beletesszük a csirkét, megsózzuk és megborsozzuk. A paradicsomot és a cukkinit felkarikázzuk, majd a húsokra szépen elhelyezzük, mindenből mindenhova jusson. Összekeverjük a mustárt a tejföllel, ráöntjük a ragunkra, megszórjuk reszelt sajttal. Lefedjük fóliával, és a 180 fokra előmelegített sütőben 30-40 perc alatt sütjük. Ekkor levesszük a fóliát, és nagyjából 10 perc alatt pirosra sütjük.






