Ha túl bonyolultnak találjátok az almás pitét, akkor próbáljátok ki ezt az isteni almás-pudingos batyut.

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 1 cs vaníliás puding
- 4 dl tej
- 4 ek cukor
- 2 alma
- kevés fahéj
Elkészítés:
A pudingot megfőzzük a tejjel és a 4 evőkanálnyi cukorral, majd ízlés szerint belekeverünk egy kis fahéjat, és hagyjuk kihűlni. Az almákat megpucoljuk, és kis darabokra vágjuk.
Lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk a leveles tésztát, és nagyjából 7-8 cm-es négyzetekre vágjuk.
A lapokat a muffinforma mélyedéseibe rakjuk, és megtöltjük a pudinggal, majd megszórjuk az almadarabkákkal is.
A tészta tetejét összehajtjuk vagy összecsípjük, hogy a töltelék ne süljön ki. Mindegyiket megkenjük a felvert tojássárgájával, és addig sütjük, amíg a tészta szép aranybarna nem lesz. Porcukrozva tálaljuk!