Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tárkonyos burgonyaleves

Hozzávalók:

1 kg krumpli

2 murok

1 hagyma

tárkony

liszt

tej

tojás

olaj

Elkészítés:

Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát és a karikára vágott murkot, majd kevés sót adunk hozzá, majd a kockára vágott krumplit,

Feltöltjük vízzel, miután megpuhult a krumpli, hozzáadjuk az eresztéket, egyet forralunk rajta, amikor újra kezd főni, levesszük a tűzről, rászórunk egy marék tárkonyt, lefödjük.

15 perc múlva adjuk hozzá a habarást, vagyis az 1 tojás sárga és kevés tej keverékét.