Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hagymás-sajtos csirkecomb filé

A magyar konyha számtalan rakott ételt fel tud sorakoztatni. Rétegezz mindent egy tepsibe, és süsd meg a sütőben. Nem túl időigényes, mégis tartalmas, már ha belepakoljuk a megfelelő alapanyagot. Így tettünk a hagymás-sajtos sütőben sütött csirkecomb filével is. Igazi ízkavalkád, próbáld ki.

Hozzávalók:

  • 70 dkg csirkecomb filé
  • 15 dkg sajt
  • 3 dl tejföl
  • 3 vöröshagyma
  • 2 paradicsom
  • 1 cukkini
  • 1 evőkanál mustár
  • bors

Elkészítés:

A húst megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk. Kevés olajon megpirítjuk a karikákra vágott hagymát, majd erre rátéve pár perc alatt a csirke minden oldalát pirosra sütjük. Egy tűzálló tálat kivajazunk, ebbe beletesszük a csirkét, megsózzuk és megborsozzuk. A paradicsomot és a cukkinit felkarikázzuk, majd a húsokra szépen elhelyezzük, mindenből mindenhova jusson. Összekeverjük a mustárt a tejföllel, ráöntjük a ragunkra, megszórjuk reszelt sajttal. Lefedjük fóliával, és a 180 fokra előmelegített sütőben 30-40 perc alatt sütjük. Ekkor levesszük a fóliát, és nagyjából 10 perc alatt pirosra sütjük.