Borjú bécsi, azaz a tökéletes rántott hús. Itt a titok, hogyan készítsd el, hogy zamatos, omlós rántott szeletet kapjál. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak olvasd el receptünket, és mindenre választ kapsz.

Hozzávalók:
- 1 kg borjúcomb
- tej
- 3 tojás
- 10 dkg liszt
- 10 dkg zsemlemorzsa
- fél deci tej
- só, frissen őrölt bors
- olaj, zsiradék a sütéshez
Elkészítés:
A felszeletelt húst áztassuk be tejbe egy-két órára. Klopfoljuk vékonyra, majd tegyük félre. Tegyünk lisztet egy tálkába, egy másikba üssük a tojásokat, adjuk hozzá a tejet, majd verjük habosra, egy harmadik tálkába pedig tegyük a zsemlemorzsát, majd panírozzuk be a húst. Közvetlenül a lisztbe mártás előtt sózzuk és borsozzuk a hússzeleteket, majd forgassuk bele a panír összetevőibe. Egy serpenyőben hevítsünk zsírt vagy olajat, annyit, hogy a szeleteket éppen ellepje, és ha már elég forró, helyezzük bele a bepanírozott hússzeleteket. Pár perc meg is sül, ha elég vékonyra klopfoltuk a húsokat. Ezután vegyük ki a zsírból és tálaljuk. A citromot ne felejtsük el, úgy az igazi! Adhatunk mellé petrezselymes krumplit, krumplisalátát vagy bármely zöldsalátát is.