A gasztronómia csodái, hogy már a kész, gyerekek kedvenc sütiszeleteit újragondolták. Ilyen a Kinder tejszelet is, ami most egy csodálatos desszert formájában valósul meg.

Hozzávalók:
A tésztához:
- 6 tojás
- 3 ek liszt
- 3 ek holland kakaópor
- 6 ek cukor
A töltelékhez:
- 3 dl tejszín
- 30 dkg krémsajt
- 30 g méz
- 1 csomag vaníliás cukor
A mázhoz:
- 44 dkg porcukor
- 3 dkg tojásfehérjepor
- 150 ml meleg víz
- kevés piros ételszínezék
Elkészítés:
A tésztához a tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd a tojások sárgáját kikeverjük a cukorral. Hozzáadjuk a lisztet és a kakaót, és alaposan átkeverjük. Óvatosan belekeverjük a felvert tojáshabot, és egy sütőpapírral bélelt közepes méretű tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük, majd hagyjuk kihűlni. Ezután hosszában kettévágjuk, és megtöltjük a krémmel. A töltelékhez a hideg tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük. Óvatosan hozzákeverjük a mézet és a krémsajtot. A cukormához az aromát és a vizet összekeverjük. Lassan hozzáadagoljuk a vizet a száraz összetevőkhöz, lassú sebességen keverve robotgéppel. Először nagyon folyékony állagú lesz a cukormáz, ne ijedjünk meg! Mikor egyneműsödött a keverék, akkor a robotgépet közepes sebességre kapcsoljuk, és 7-10 percig keverjük. Óvatosan beledolgozzuk az ételfestéket. A piskóta lapját megtöltjük, és betakarjuk a másik lappal, megkenjük a mázzal, és hűtőben hagyjuk pár órát, majd felszeleteljük.