Az eper mellett a málna is legalább annyira tökéletes gyümölcs a desszertekhez. Ha már szezon, induljon egy tejszínes csodasüteménnyel, aminek az alapja egy piskótatekercs.

Hozzávalók:
A tésztához:
- 5 tojás
- 5 ek kristálycukor
- 2 ek finomliszt
- 3 ek rétesliszt
- 1 ek olaj
- 1 csomag vaníliacukor
A krémhez:
- 25 dkg mascarpone
- 2 dl habtejszín
- ízlés szerint cukor
- 2 kk erdei gyümölcs ízű paszta
- málna
Elkészítés:
A tojássárgáját a cukorral habosra verjük, beledolgozzuk az olajat, a lisztet, végül a kemény habbá vert tojásfehérjét. Óvatosan dolgozunk, nehogy a hab túlságosan összetörjön. A tésztát sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, kb. 10 percig sütjük. A krémhez a mascarpone sajtot a habtejszínnel és ízlés szerinti mennyiségű cukorral alaposan elkeverjük. Ezután két kávéskanálnyi erdei gyümölcs ízű pasztát keverünk hozzá. A kihűlt tésztát megkenjük a krém kétharmadával, megszórjuk málnaszemekkel, és felcsavarjuk. Ezután kívül is szépen megkenjük a tekercset, a tetejére halmozunk a friss gyümölcsből, majd a hűtőbe tesszük tálalásig.