Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kapribogyós tonhalkrém

Hozzávalók:

12,5 dkg mascarpone
25 dkg tonhalkonzerv
1 evőkanál kapribogyó
5 dkg crème fraîche
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
2 ek metélőhagyma

Elkészítés:

A tonhalat leszűrjük, villával apróra tépkedjük. A kapribogyót apróra vágjuk.
A mascarponét a creme fraiche-sel simára keverjük, majd hozzákeverjük a halat, a kapribogyót és metélőhagymát.
Sóval, borssal ízesítjük. Tálalás előtt hagyjuk egy kicsit állni a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek. Frissen őrölt borssal és zöldfűszerrel megszórva tálaljuk.