Hozzávalók:
40 dkg kelkáposzta
30 dkg pulykacomb darálva
2 dl tejföl
16 dkg hajdina
1 fej vöröshagyma
2 ek olaj
2 gerezd fokhagyma
majoránna
só
fűszerpaprika
Elkészítés:
A vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre pároljuk a só hozzáadásával.
A darált pulykahúst a megpárolt vöröshagymára téve megpirítjuk, ízesítjük sóval, fokhagymával, fűszerpaprikával.
A hajdinát másfélszeres, sós víz hozzáadásával puhára pároljuk. Ízesítjük rozmaringgal.
A kelkáposztát gőzben, vagy vízben főzve megpuhítjuk.
Tűzálló tálat kikenünk olajjal és lerétegezzük sorban a kelkáposztát, darált húst, hajdinát. A tetejére kelkáposztát rakunk ismét.
Meglocsoljuk tejföllel és készre sütjük.