Hozzávalók:
50 dkg csirkemell
45 dkg mexikói vegyes zöldség
30 dkg tarhonya
2 fej vöröshagyma
1 paradicsom
1 zöldpaprika
só
bors
őrölt kömény
őrölt paprika
ételízesítő
étolaj
Elkészítés:
A megmosott csirkemellet csíkokra vágjuk.
A vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, pirospaprikával, sóval, borssal, őrölt köménnyel ízlés szerint fűszerezzük.
Hozzátesszük az apróra vágott zöldpaprikát, a meghámozott és feldarabolt paradicsomot, majd a húst pici vízzel felöntve puhára pároljuk benne.
Közben a tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, felöntjük dupla mennyiségű vízzel, majd hozzátesszük a mexikói köretet és puhára főzzük.
Amikor kész a hús és a tarhonya is, összekeverjük, és tálalhatjuk is.