Hozzávalók:
A tésztához:
10 dkg édes keksz
3 evőkanál vaj
1 csipet só
A krémhez:
22,5 dkg krémsajt vagy mascarpone
20 dkg friss málna
10 dkg porcukor
125 milliliter habtejszín
Elkészítés:
A tészta alaphoz a vajat megolvasztjuk, a kekszet aprítógéppel megőröljük, majd csipet sóval összekeverjük.
A kocka tortaforma aljára nyomkodjuk a masszát, majd betesszük a fagyasztóba, hogy megdermedjen.
A krémhez a málnát lepürésítjük.
A krémsajtot, a málnapürét és a porcukrot alaposan összekeverjük egy géppel.
Egy másik tálban kemény habbá verjük a habtejszínt, majd óvatosan a krémbe forgatjuk.
Végül kivesszük a tésztát a fagyasztóból, egyenletesen rákenjük a málnakrémet, lefedjük és legalább 3 órára a hűtőben pihentetjük.
Szeletelve, friss málnával tálaljuk.