Hozzávalók:

20 dkg mascarpone

5 dkg porcukor

1 kk reszelt citromhéj

2 tojás

1 csomag vaníliás cukor

2 dl habtejszín

3,5 dl feketekávé

40 dkg babapiskóta

2 ek cukrozatlan kakaópor

Elkészítés:

A tojásokat szétválasztjuk. A tojássárgájákat habosra keverjük a porcukorral. Hozzákeverjük a mascarpone-t és a citromhéjat.

A tejszínt kemény habbá verjük. A tojások fehérjét is kemény habbá verjük a vaníliás cukorral. Mindkettőt óvatosan a krémhez keverjük.

A babapiskóta harmadát a kávéba mártogatjuk, és egy tepsi aljára rakosgatjuk. A krém harmadát a babapiskótára kenjük. Így folytatjuk, amíg el nem fogynak a hozzávalók. Három réteg jön ki, a tetejére krém kerül. Egy éjszakára hűtőbe tesszük. Tálaláskor megszórjuk kakaóporral.