Hozzávalók:

50 dkg liszt

kis sütőpor

2 tojás

1 pohár tejföl

1 kocka margarin

4 teáskanál só

4 dkg élesztő

A sajtkrémhez:

4 dl tejföl

4 teáskanál liszt

2 tojás sárgája

40 dkg reszelt sajt

Elkészítés:

A hozzávalókból tésztát gyúrunk, 1 éjszakára hidegre tesszük.

Másnap kinyújtjuk ujjnyi vastagságúra, kis pogácsa szaggatóval kiszúrjuk, tojással lekenjük, és sajttal megszórjuk.

200 C fokos sütőben szép rózsaszínűre sütjük.

Ha kihűlt kettévágjuk, megkenjük bőven sajtkrémmel, picit összenyomjuk, hogy az oldalán a krém kitüremkedjen, reszelt sajtba forgatjuk.

A krémhez a tejfölt, a lisztet és a tojások sárgáját felfőzzük, majd utána tesszük bele a reszelt sajtot.

Addig keverjük, míg elolvad.