Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Majonézes csirkesaláta

Hozzávalók:

A húshoz:

1/2 kg csirkemell

ízlés szerint sültcsirke fűszerkeverék

A salátához:

2 alma

15 dkg füstölt trappista

1 nagyobb krumpli

Az öntethez:

3 dl tejföl

3 dl majonéz

1 ek mustár

ízlés szerint bors

Elkészítés:

A húst megmossuk, megszórjuk a sültcsirke fűszerkeverékkel. Sütőzacskóban, 160 fokon 1 óra alatt készre sütjük a sütőben.

Ha kész, kicsit hagyjuk kihűlni, majd kis kockákra vágjuk.

A krumplit megmossuk, héjában megfőzzük, hagyjuk kihűlni, majd megpucoljuk és felkockázzuk.

Az almákat szintén megmossuk, a csirkéhez és a krumplihoz hasonló méretűre vágjuk.

A füstölt sajtot is kockázzuk.

Az öntet hozzávalóit egy tálban alaposan összekeverjük, és amikor az összes alapanyag kihűlt, jól összeforgatjuk. Azonnal tálalható!