Hozzávalók:

A tésztához:

10 dkg édes keksz

3 evőkanál vaj

1 csipet só

A krémhez:

22,5 dkg krémsajt vagy mascarpone

20 dkg friss málna

10 dkg porcukor

125 milliliter habtejszín

Elkészítés:

A tészta alaphoz a vajat megolvasztjuk, a kekszet aprítógéppel megőröljük, majd csipet sóval összekeverjük.

A kocka tortaforma aljára nyomkodjuk a masszát, majd betesszük a fagyasztóba, hogy megdermedjen.

A krémhez a málnát lepürésítjük.

A krémsajtot, a málnapürét és a porcukrot alaposan összekeverjük egy géppel.

Egy másik tálban kemény habbá verjük a habtejszínt, majd óvatosan a krémbe forgatjuk.

Végül kivesszük a tésztát a fagyasztóból, egyenletesen rákenjük a málnakrémet, lefedjük és legalább 3 órára a hűtőben pihentetjük.

Szeletelve, friss málnával tálaljuk.