Hozzávalók:

40 dkg csirkemell filé

8 Taco shell

Taco fűszerkeverék

4 ek olívaolaj

15 dkg konzerv kukorica

15 dkg fekete egész bab

175 ml tejföl

15 dkg félkemény sajt

½ fej jégsaláta

Tabasco szósz

Elkészítés:

A filézett csirkemellet apró kockákra vágjuk, majd miután hozzáadjuk a fűszerkeveréket és az olívaolajat.

Félretesszük, és 10 percig állni hagyjuk.

Közben reszeljük le a sajtot, és a jégsaláta leveleket tépkedjük kisebb darabokra.

Tegyük a 125 fokos előmelegített sütőbe a Taco shelleket, amíg megpirítjuk a húst.

Egy nagy serpenyőt szárazon felhevítünk, beleöntjük a fűszeres-olajos csirkemell kockákat, majd miután néhány perc alatt megpirult, hozzáadjuk a kukoricát és a babot is.

A taco shell-eket megtöltjük a pirított csirkehússal, tejföllel, salátával, Tabasco szósszal és sajttal kínáljuk.