Hozzávalók:
40 dkg csirkemell filé
8 Taco shell
Taco fűszerkeverék
4 ek olívaolaj
15 dkg konzerv kukorica
15 dkg fekete egész bab
175 ml tejföl
15 dkg félkemény sajt
½ fej jégsaláta
Tabasco szósz
Elkészítés:
A filézett csirkemellet apró kockákra vágjuk, majd miután hozzáadjuk a fűszerkeveréket és az olívaolajat.
Félretesszük, és 10 percig állni hagyjuk.
Közben reszeljük le a sajtot, és a jégsaláta leveleket tépkedjük kisebb darabokra.
Tegyük a 125 fokos előmelegített sütőbe a Taco shelleket, amíg megpirítjuk a húst.
Egy nagy serpenyőt szárazon felhevítünk, beleöntjük a fűszeres-olajos csirkemell kockákat, majd miután néhány perc alatt megpirult, hozzáadjuk a kukoricát és a babot is.
A taco shell-eket megtöltjük a pirított csirkehússal, tejföllel, salátával, Tabasco szósszal és sajttal kínáljuk.