Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Thai mogyorós csirke

Hozzávalók:

2 nagyobb méretű, filézett csirkemell

35 dkg sótlan, pörkölt mogyoró

1 dl olívaolaj

csipetnyi őrölt bors és chilipor

1 mk currypor

1 dl szójaszósz

Elkészítés:

A mogyorót ledaráljuk, vagy mozsárban nagyon apróra törjük.

Lábasba tesszük, és melegítés közben hozzáadjuk az olívaolaj felét, valamint a fűszereket. Kevergetve gyorsan összeforraljuk, és amikor lágyan krémszerűvé válik, félretesszük.

A csirkét nagyon vékony csíkokra vágjuk, serpenyőben (só nélkül) átpirítjuk a maradék olívaolajon, majd összekeverjük a mogyorós masszával. Végül az egészet összemelegítjük.

Rizzsel, aprított petrezselyemzölddel vagy korianderrel tálaljuk.