Hozzávalók:

1 kukoricakonzerv

1-1,5 l víz

2 leveskocka

1 gumó friss gyömbér

Elkészítés: Egy kisebb fazékban felforraljuk a vizet, hozzáadjuk aleveskockát, majd egy kicsit főzzük. Ezután leszűrjük a kukoricát, és beleöntjük az alaplébe. Majd a gyömbért megtisztítjuk, lereszeljük, és hozzáadjuk aleveshez. Nagyjából tíz perc alatt készre főzzük, és forrón tálaljuk.

Elkészítési idő: 25 perc

2 thoughts on “Gyömbéres kukoricaleves”

  1. I definitely wanted to send a quick comment to appreciate you for those great points you are showing on this website. My time consuming internet lookup has now been rewarded with brilliant ideas to talk about with my two friends. I ‘d state that that we website visitors actually are unquestionably fortunate to be in a fine community with so many special people with valuable ideas. I feel truly blessed to have come across your entire web page and look forward to many more amazing minutes reading here. Thanks once more for a lot of things.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.