Hozzávalók:
50 dkg liszt
kis sütőpor
2 tojás
1 pohár tejföl
1 kocka margarin
4 teáskanál só
4 dkg élesztő
A sajtkrémhez:
4 dl tejföl
4 teáskanál liszt
2 tojás sárgája
40 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
A hozzávalókból tésztát gyúrunk, 1 éjszakára hidegre tesszük.
Másnap kinyújtjuk ujjnyi vastagságúra, kis pogácsa szaggatóval kiszúrjuk, tojással lekenjük, és sajttal megszórjuk.
200 C fokos sütőben szép rózsaszínűre sütjük.
Ha kihűlt kettévágjuk, megkenjük bőven sajtkrémmel, picit összenyomjuk, hogy az oldalán a krém kitüremkedjen, reszelt sajtba forgatjuk.
A krémhez a tejfölt, a lisztet és a tojások sárgáját felfőzzük, majd utána tesszük bele a reszelt sajtot.
Addig keverjük, míg elolvad.