Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kesudiós csirke

Hozzávalók:

1 ek földimogyoróolaj

50 dkg csirkemell filé

1 fej vöröshagyma

1 üveg bambuszrügy

2 kaliforniai paprika

5 ek szójaszósz

1 ek édes csiliszósz

4 ek kesudió

2 szál újhagyma

Elkészítés:

A wokban felhevített földimogyoróolajon megpirítjuk a felkockázott csirkemellet.

Hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát, és néhány percig együtt pirítjuk. Beletesszük a lecsepegtetett bambuszrügyet és a felcsíkozott kaliforniai paprikát, és roppanósra sütjük.

Meglocsoljuk a szójaszósszal és a chiliszósszal, majd hozzáadjuk a kesudiót és a felkarikázott hagymát.

Összeforgatjuk, majd 2 perc pirítás után rögtön tálaljuk. Rizzsel tálaljuk!