Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kelkáposztás ricottával töltött csirkemell

Hozzávalók:

1 kis fej kelkáposzta

25 dkg ricotta

őrölt fekete bors ízlés szerint

kevés só

1 egész csirkemell filé

Elkészítés:

A húst megmossuk, egy éles késsel zsebet vágunk a belsejében, ahova a töltelék kerül, sózzuk és borsozzuk kívül-belül.

Vizet forralunk, amiben néhány percig főzzük a csíkozott kelkáposztát, majd leszűrjük, és ráreszeljük a fokhagymát. Hozzáadjuk a ricottát, és egy villa segítségével jól összedolgozzuk,

Az elkészült krémet betöltjük a csirkemell zsebébe, és egy forró serpenyőben minden oldalán hirtelen megsütjük, majd egy tepsibe helyezve betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, ahol készre sütjük. Párolt zöldborsóval, rizzsel, burgonyával tálaljuk.